Over ons

Ontdek alles wat er te weten valt over Immediate Momentum, onze broker-matching service, en hoe we u kunnen helpen uw handelscarrière op de beste manier te starten!

Wie zijn wij?

Immediate Momentum is tot stand gekomen door de gezamenlijke inspanningen van deskundigen uit verschillende gebieden. Sommige leden van ons team hebben een achtergrond in softwareontwikkeling, terwijl anderen marketing professionals zijn. Toch kwamen we allemaal samen, verenigd door onze droom om de cryptocurrency-ruimte voor iedereen opener en toegankelijker te maken.

We denken graag dat onze diverse perspectieven ons uniek in staat maken om een goed afgeronde service te leveren die klanten uit alle lagen van de bevolking zal aanspreken. Als professionals proberen we onze verschillen ten goede te gebruiken en zo een inclusief platform te bouwen dat open staat voor iedereen.

Wat doen we?

Om de kansen van de crypto-markt in de palm van je hand te brengen, hebben we Immediate Momentum gemaakt: een platform om makelaardij van hoge kwaliteit met veelzijdige diensten te helpen ontdekken. Onze app is geheel gratis en open voor iedereen die nieuwsgierig is naar de financiële markten.

Ons team heeft een zeer lange tijd doorgebracht met het onderzoeken van de markt, het beheren van een lijst van uitzonderlijke makelaars van over de hele wereld. We hebben specifiek gezocht naar bedrijven die bekend staan om hun uitstekende diensten en speciale functies om beginners te vergemakkelijken in de handel. Bovendien bieden ze ook extra opties om tegemoet te komen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende professionele handelaren.

Wanneer gebruikers zich registreren voor onze gratis service, past een slim algoritme hen onmiddellijk aan een van deze eersteklas cryptocurrency-makelaars. Daar kunnen ze alle aangeboden diensten verkennen, verschillende strategieën testen via een demo-account en een aantal aantrekkelijke bonussen aanvragen. Dit alles komt zonder kosten voor de klant.

Hoe kunnen we een gratis service bieden? We ontvangen commissielonen van onze partners voor succesvolle doorverwijzingen van klanten; zo! Met andere woorden, makelaars betalen voor onze mediatorschap, zodat er geen financiële last op de klant valt.

Als u besluit om live met onze partners te handelen, moet u een storting doen in uw account. Maar tot dat moment zijn er geen vergoedingen en onkosten. We bouwen onze tool opzettelijk op deze manier om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen het kunnen proberen. Wij vertrouwen erop dat u zelf kunt zien of Immediate Momentum de juiste handelspartner voor u is.

Waarom doen we het?

We geloven volledig in het potentieel van cryptocurrencies. Blockchain-technologie is nog in zijn vroege dagen, met nieuwe toepassingen ervan die de hele tijd aan het licht komen. Digitale valuta zullen op hun beurt een essentieel onderdeel worden van het nieuwe mondiale financiële systeem.

Ondanks de ups en downs van de markt kunnen digitale assets een vitale rol spelen in uw beleggingsstrategie. Tot op de dag van vandaag zijn ze de enige activaklasse die volatiel genoeg is om snelle winsten te bieden. En in barre tijden kunt u nog steeds profiteren van crypto CFD-handel, omdat u kunt wedden tegen de prijs van Bitcoin, Ethereum of een andere crypto en ook winst maken met de afname ervan.

Bovendien gehoorzamen cryptocurrencies zeer verschillende regels in vergelijking met andere instrumenten. Daarom bieden zij grote diversificatiemogelijkheden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat onze partners ook andere vormen van beleggen ondersteunen, zodat u een veelzijdige portefeuille kunt samenstellen en de marktrisico’s zoveel mogelijk kunt beperken.

Dus, als u op zoek bent naar een manier om te profiteren van het potentieel van de digitale valutamarkt, bent u bij ons aan het juiste adres! Meld je hierboven aan om dit nieuwe, spannende hoofdstuk van je leven te beginnen!

Laat deze kans niet voorbijgaan - open nu meteen een account:

ZOEK NU EEN MAKELAAR