Veelgestelde vragen

In dit gedeelte behandelen we enkele van de meest gestelde vragen over Immediate Momentum, samen met hun respectieve antwoorden.

Wat is onder de motorkap van Immediate Momentum en hoe werkt het allemaal?

Immediate Momentum is geen beurs of makelaar. In plaats daarvan is het een crypto-platform dat gebruikmaakt van een scala aan informatie van zijn gebruikers om ze vervolgens te koppelen aan een crypto-makelaar die de mogelijkheid heeft om hun handelsreis naar het volgende niveau te brengen.

Zijn mijn fondsen veilig met Immediate Momentum?

Immediate Momentum behandelt uw geld niet, omdat het meer een tussenpersoon tussen u en een financiële makelaar is. We hebben echter een solide portfolio ontwikkeld van capabele makelaars die zich houden aan de wereldwijde financiële regelgeving.

Heb ik voorafgaande handelservaring nodig om Immediate Momentum te gebruiken?

Er is geen eerdere handelservaring nodig om effectief Immediate Momentum te gebruiken omdat het platform vol zit met beginnersvriendelijke handelstools, zoals een demo-handelsaccount waarmee u uw voeten kunt vinden in de wereld van crypto-handel terwijl u dummy-contant geld gebruikt in plaats van uw zuurverdiende geld te riskeren. Dan, wanneer u klaar bent, kunt u duiken in een live trading sessie.

Kost Immediate Momentum haar diensten?

Nee, de Immediate Momentum brengt gebruikers geen cent in rekening voor zijn geavanceerde services. De enige keer dat je iets moet betalen, is wanneer je je eerste storting bij je makelaar doet om daadwerkelijk crypto te gaan kopen.

Hoe registreren en beginnen mensen met Immediate Momentum?

Het registratieproces voor Immediate Momentum bestaat enkel uit het invullen van een basisformulier met uw gegevens en het wachten op goedkeuring door het platform, wat meestal een kwestie van minuten duurt. Dan bent u vrij om uw handelsreis te beginnen.

Waarom zou ik zelfs overwegen om te investeren in Crypto?

Cryptocurrency heeft bewezen een solide langetermijninvestering te zijn op de lange termijn, mits correct gedaan. Kijk bijvoorbeeld maar naar Bitcoin. De originele cryptocurrency begon bij een fractie van een dollar in waarde alleen om te stijgen naar meer dan $ 65,000 per munt in 2021! Toch is het de laatste tijd ook gedaald tot een derde daarvan. Dat bewijst alleen maar hoe voorzichtig en slim u moet zijn over het beheer van uw portefeuille om te profiteren van prijsverhogingen en potentiële verliezen te voorkomen.

Welke digitale valuta biedt Immediate Momentum?

Het zou waarschijnlijk sneller zijn om de cryptocurrencies die onze makelaars niet aanbieden op te sommen! Onze affiliate partners hebben een stevig aanbod van crypto-activa. Bovendien is een geweldige route om uw portefeuille te diversifiëren om ook activa zoals Forex-paren of aandelen toe te voegen, die onze makelaars ondersteunen.